Yintorp – natureing –  hälsosann livsenergi

Välkommen till Yintorp!

YINTORP är en rekreationsplats för hälsosann livsenergi, naturskönt beläget på Oppmannabergets vackra sluttning. Här är naturens alla element ständigt närvarande i såväl energiflöde som stillhet. Hängmattesväva, naturduscha, tomglo och hitta hem i dig själv. Genom förundran väcks slumrande sinnen som skapar närvaro och medvetenhet. YinTorp erbjuder naturen i sin kraftfulla och läkande omfamning.

Besök oss för en kortare eller längre vistelse, enstaka event eller återkommande yogaklasser. Välgörande massage, utespa med underbart naturskönt läge & YinTorps unika naturdusch finns att uppleva.

Stor barbequegrill finns för den som önskar grilla och strax intill ett litet köksutrymme med kyl/frys och enklare utrustning.

Natureing med Naturdusch

– bo i naturens omhändertagande och närande miljö och duscha hälsosann livsenergi. Här kan du välja att bo i mysiga sovalkover med sköna 90 cm sängar, på ett sovkojeloft med 140 cm dubbelsäng + 80 cm extrasäng eller i ett eget rum med utdragbart sängskåp, 140 cm säng. Duschrum med toalett finns både på ovan- och nedanvåningen.

För den som önskar finns möjlighet att duscha hälsosann livsenergi i den unika utomhusduschen med både varmt och kallt vatten. Det finns även ett charmigt utedass med modern toakompostering för den som gillar nostalgisk enkelhet.

Från mitten av maj till mitten av september finns övernattningsmöjligheter även i en timmerbod med utdragbar bäddsoffa 80/160 cm och i ett tipitält med två tältsängar.

Oavsett var du väljer att övernatta så är naturen ständigt närvarande och omfamnar dig såväl inomhus som utomhus. Ett ställe att hämta kraft och energi på eller bara njuta av stillheten i en hängmatta eller trädgunga.

Boendekostnader per natt, inklusive hälsosann frukost:

Sovalkov 395 kr/p

Sovkojeloft 595 kr/1-2 + ev 1p på extra madrass*

Dubbelrum 695 kr/ 1-2 p *

Timmerboden 695 kr/1-2 p *

Tipitältet 695 kr/1-2 p *

* Totalpris oavsett antal personer.

Boka till: Sänglinne & handdukar 250 kr/set

Hälsosann frukost 100 kr/p (meddelas vid bokning)

KONTAKT

Telefon        0709-24 12 19​

E-post         info@halsosann.se

Björkebodavägen 74 – 72, 291 57 Arkelstorp

www.halsosann.se