Yintorp – natureing –  hälsosann livsenergi

Välkommen till Yintorp!

YINTORP är en rekreationsplats för hälsosann livsenergi, naturskönt beläget på Oppmannabergets vackra sluttning. Här är naturens alla element ständigt närvarande i såväl energiflöde som stillhet. Hängmattesväva, naturduscha, tomglo och hitta hem i dig själv. Genom förundran väcks slumrande sinnen som skapar närvaro och medvetenhet. YinTorp erbjuder naturen i sin kraftfulla och läkande omfamning.

Besök oss för en kortare eller längre vistelse, enstaka event eller återkommande yogaklasser. Välgörande massage, utespa med underbart naturskönt läge & YinTorps unika naturdusch finns att uppleva.

Stor barbequegrill finns för den som önskar grilla och strax intill ett litet köksutrymme med kyl/frys och enklare utrustning.

Oavsett var du väljer att övernatta så är naturen ständigt närvarande och omfamnar dig såväl inomhus som utomhus. Ett ställe att hämta kraft och energi på eller bara njuta av stillheten i en hängmatta eller trädgunga.

Natureing med Naturdusch

 • Bo i naturens omhändertagande och närande miljö och duscha hälsosann livsenergi. Från mitten av maj till mitten av september kan du välja att bo i ett tipitält med två tältsängar eller i en timmerbod med utdragbar bäddsoffa 80/160 cm för 1-2 personer. I den unika utomhusduschen blir du inte bara ren utan fullkomligt duschas hälsosann livsenergi. Det finns även ett charmigt och fräscht utedass med modern toakompostering för den som gillar nostalgisk enkelhet.Boendekostnader per natt:
  Timmerboden 695 kr/1-2 p*
  Tipitältet 695 kr/1-2 p *
  *Totalpris oavsett antal personer.

  Boka till: Sänglinne & handdukar 250 kr/se
  Hälsosann frukost 100 kr/p (meddelas vid bokning)

YinTorps huvudbyggnad

 • Önskas total avkoppling och samtidigt flödande energi för Dig, Dina nära & kära finns det även möjlighet att bo i YinTorps huvudbyggnad under vissa perioder. Här finns ett stort fullutrustat kök, harmoniska och energiflödande utrymmen både inomhus och utomhus. Du kan bo i mysiga sovalkover med sköna 90 cm sängar, på ett sovkojeloft med 140 cm dubbelsäng + 80 cm extrasäng, i ett eget rum med utdragbart sängskåp, 140 cm säng eller i en utdragbar dagbädd, 80/160 cm. Duschrum med toalett finns både på ovan- och nedanvåningen.

  Boendekostnader per natt:
  Sovalkov 395 kr/p
  Sovkojeloft 595 kr/1-2 + ev 1p på extra madrass*
  Dubbelrum 695 kr/ 1-2 p *
  * Totalpris oavsett antal personer.

  Boka till: Sänglinne & handdukar 250 kr/set
  Hälsosann frukost 100 kr/p (meddelas vid bokning)

Hyr hela eller delar av Stillhetsretreatet YinTorp

YinTorp har totalt plats för 20-22 övernattande gäster; 10-13 personer i huvudbyggnaden, 4 personer i tipitält respektive timmerbod + ytterligare 4-5 personer i det charmiga lilla torpet.

Är du intresserad av att hyra hela eller delar av Stillhetsretreatet YinTorp, vänligen kontakta Susanne Lovensjö, info@halsosann.se för priser samt bokningsbara datum/perioder.

KONTAKT

Telefon        0709-24 12 19​

E-post         info@halsosann.se

Björkebodavägen 74 – 72, 291 57 Arkelstorp

www.halsosann.se