Massageterapi

Ta vara på din kropp!

Min syn på massageterapi och behandlande massage är att dessa tekniker tillsammans med en helhetssyn på kroppen och dess system ger en hållbarhet för att klara av vardagens krav och de krav som en hälsosam livsstil kräver.
Med återkommande behandlingar så förebygger man inte bara skador och mildrar värk utan skapar även en mycket större förståelse för den egna kroppen. På så sätt kan man på egen hand och med hjälp av behandling förebygga besvär och smärta.
2003-2004 utbildade jag mig till certifierad massör och diplomerad massageterapeut på Hälsoteket i Malmö. Efter några yrkesår som massör kände jag ett starkt behov av att utveckla mina kunskaper och följaktligen gick jag 2007-2009 utbildning till Friskvårdskonsulent i Olofström.
2009 påbörjade jag en privatutbildning i de tekniker som jag funnit har mest bestående effekt för att motverka de besvär jag ofta möter i mitt yrke.
2011 startade jag upp min verksamhet som den i grunden ser ut idag.

Genom alla dessa kunskaper, som jag erfarit genom studier och flera års arbete med människor som haft en stor vidd av besvär, har jag lyckats att bygga det systemet som jag använder i mina behandlingar idag.

Välkommen att boka tid!

Edenryd 2486

Immeln

robertwingstrand@yahoo.com
073-372 09 04

Mer info

Robert Wingstrand, massageterapeut