Sylwans VVS

Sylwans VVS AB har varit verksam sedan 2004  och är ett företag inom VVS som du kan anlita när du behöver en erfaren och duktig rörmokare som kan hjälpa dig med att byta, laga eller lägga nya rör.
Ta gärna kontakt med Sylwans VVS AB för mer information om vilka VVS tjänster som dom erbjuder samt få pris och kostnadsförslag på det arbete du vill få utfört.

Företaget drivs av Magnus Sylwan och finns i Färlöv och är ofta anlitat i Sjöriket Skåne med goda referenser.

Bransch: Rörentreprenör, VVS, Värmepumpsinstallatör.

Säker vatteninstallation

Branschregler Säker Vatteninstallation är ett regelverk som togs fram av VVS-branschen för att minska risken för vattenskador, legionellaspridning, brännskador och förgiftning. Säker Vatten, auktorisationen och branschreglerna lanserades 1 september 2005.

I branschreglerna ställs krav på både utförande VVS-företag och produkter. Det utförande VVS-företaget ska för att kunna genomföra en säker vatteninstallation vara auktoriserade och därmed ha särskilt utbildat VVS-montörer, arbetsledare med flera. Målet är att ge en ökad säkerhet och trygghet för användaren.

Sylwans VVS är ett  auktoriserat företag,  för att få en säker och trygg VVS-installation. Företagen är utbildade i branschreglerna och utför installationsarbetet efter regelverket, vilket bland annat försäkringsbolag, kommuner och större beställare kräver.

mer info

Varmt välkomna att höra av er!

Magnus Sylwan

Tel:044-733 69, 0705-449682

E-mail: magnussylwan@telia.com

Adress: Adinalvägen 107-5, Färlöv

Alla slags VVS arbeten utföres!

Galleri