Wetlandi

Ivösjön är Skånes största och vackraste sjö med omväxlande omgivningar och fantastiska vyer. Ett populärt besöksmål för den som vill uppleva den avkopplande och rogivande naturen i nordöstra Skåne. Här kan ni fly vardagsstressen för en upplevelse i vildmarken. Paddla kanot genom Holjeån till en egen ö i Ivösjön där ni sen  kan prova leva som Robinson för ett tag.

Wetlandis målsättning är att erbjuda våra kunder möjligheter till besök på unika platser i vår del av den Skånska naturen och skapa produkter med aktiviteter för både en lilla och stora gruppen.

Vårt centers läge i Axeltorp, 8 km norr om Bromölla, med direkt anslutning till busshållplats och goda förbindelser ger utmärkta möjligheter för besökaren att enkelt komma till oss med både bil, buss, tåg, cykel och även vandra går fint.
Tack vare tågförbindelse direkt från Bromölla till Köpenhamn och Kastrups flygplats har vi idag även besökare från de mest avlägsna platser i världen.

Med lokal förankring och strävan efter hållbar utveckling driver vi vår verksamhet. Att trivas och ha roligt vid ert besök är också något som är minst lika viktigt, både för er och oss. Vi vet att behovet och intresset ökar för att uppleva naturen och samtidigt få en en stunds avkoppling från vardagen.

Ditt äventyr väntar på dig!

Varmt Välkomna till Wetlandi och Ivösjöbygden!

Kontakt

Olofströmsvägen 177-11
295 94 Näsum.

46(0)735-314 314
info@wetlandi.se

Aktuellt

Galleri