Ivögården mat och vingård

Ivögården Mat & Vingård

Välkommen till Ivögården Mat & Vingård!

På natursköna Ivö – Sagoön i Ivösjön kan vi förutom en unik tystnad även erbjuda sköna bad, fiske, båt- och kanotuthyrning, cykelutflykter, promenader och vandring lägst med utmärkta leder på stigar vid naturreservatet Ivö Klack. Ivö bjuder även på spännande historiska och mytomspunna sevärdheter för den historiskt intresserade, fråga gärna personalen efter Petters Ivösafari, ett quiz och en vägledande guide som leder dig fram mellan de olika platserna.

Vi har den unika möjligheten att under vinterhalvåret kunna erbjuda både vackra vandringsmöjligheter med storslagen utsikt från Klackens högsta punkt 133 m över havet, skidåkning endast 12 km från Ivögården, pimpelfiske eller en tur på långfärdsskridskorna när kylan slagit in. Efter en heldag med upplevelser kan ni boka in ett värmande och avslappnande bad i vårt Utespa, bestående av två vedeldade badtunnor och en jacuzzi. Vår anrika och gemytliga interiör inbjuder också till avkoppling under årets alla väderskiftningar.

På Ivögården kan du både bo och äta året om. Restaurangen lagar all mat från grunden med råvaror från lokala producenter. Vingården producerar årligen både rött, vitt, rosé och mousserande viner som går att avnjuta till middagen i restaurangen.

Ivögården har totalt 15 rum där det ryms upp till 43 personer.
Rummen är i olika storlek och delas in i tre olika kategorier, tvåbäddsrum, dubbelrum & familjerum. I några av rummen välkomnar vi även hundar och andra husdjur.

Under de varmare årstiderna kan du hyra kanot och båt för att upptäcka Ivösjön på egen hand och kanske fiska.

Vill ni veta mer om hur vi bedriver vårt arbete i vingården och hantverket bakom svenskt vin går det bra att boka en vingårdsvandring och provning.

Ta ett värmande och avkopplande bad i vårt Utespa, välj mellan att boka vedeldad badtunna eller jacuzzi.

Prova på yoga!

Hyr en cykel och upptäck Sagoön på egen hand.

Ivögården Mat & Vingård passar perfekt för Konferenser, Bröllop eller andra stunder i livet som är värt att firas eller uppmärksammas med släkt, vänner eller kollegor.

Vi har lokaler i olika storlekar:

  • I Stora Salen tar vi emot upp till 110 personer.
  • I Lilla Konferensen tar vi emot upp till 20 personer.
  • I Vinkällaren tar vi emot upp till 20 personer.
  • I Lilla vinkällaren tar vi emot upp till 8 personer.

Kungagårdsvägen 17-3, 291 68 Fjälkinge

Bokning online på vår hemsida: www.ivogarden.se
Via mail: info@ivogarden.se eller

Ring oss på tel: 073-420 52 40 / 070-797 92 73

Galleri