Rebel Park

Click here to add your own text

Rebel Park

Välkommen till Rebel Park, där nöje, spänning och personlig utveckling möts i hjärtat av Bromölla, Sverige. Vår toppmoderna trampolinpark erbjuder en mångsidig rad aktivitetszoner som är anpassade för alla åldrar och färdighetsnivåer. Från traditionella trampoliner till spännande urbana sporter lovar Rebel Park en oförglömlig upplevelse för alla.

Våra aktivitetszoner:

  • Trampolinområde: Hoppa in i oändligt skoj på vårt stora utbud av trampoliner, perfekt för gruppövningar och utmaningar som stärker samarbete och förtroende.
  • Parkour-område: Upplev spänningen i vår dynamiska urbana hinderbana som främjar problemlösning och kommunikationsfärdigheter.
  • Ninja/Hinderbana: Släpp loss din inre krigare och utveckla uthållighet och beslutsamhet genom att bemästra vår spännande ninjainspirerade bana.
  • Moonboard Bouldering: Klättra till nya höjder i vår dynamiska klättringsupplevelse, där fokus och strategi samverkar för en spännande utmaning.
  • Vuxengym (16+): Uppnå personligt välbefinnande och mental klarhet i våra funktionella gymfaciliteter, exklusivt för besökare som är 16 år och äldre.
  • Gymnastikzon: Utveckla kreativitet och koordination i en stödjande miljö, under ledning av våra erfarna och engagerade tränare.
  • Street-område: Njut av samhörighet och vänskaplig konkurrens bland skateboardåkare, kickbikeåkare och BMX-entusiaster på vårt street-område.
  • Mega Ramp & grop: Fyll på med självförtroende och ha roligt genom att skjuta iväg från vår megaramp in i en luftfylld grop, perfekt för att skapa minnesvärda stunder.

På Rebel Park tror vi på kraften i fysisk aktivitet och den positiva inverkan den har på övergripande välbefinnande. Oavsett om du planerar en familjeutflykt eller ett teambuilding-event har vår mångsidiga rad av aktiviteter något för alla intressen och förmågor. Boka din anpassade session på Rebel Park idag och upptäck själv varför vi är den ultimata destinationen för innovativa, engagerande och inspirerande upplevelser.

Vi erbjuder en rad olika alternativ för att besöka vår anläggning. Du kan boka enstaka entréer för en dag fylld med spännande aktiviteter, bli medlem och få oändlig tillgång till alla våra faciliteter, boka kalas för att fira en speciell dag eller delta i våra pass med erfarna instruktörer som hjälper dig i din personliga utveckling.

Mer info:
https://rebelpark.se/

Kontakt

info@rebelpark.se

073 37 959 27

Aktiviteter