Nina Medicina

I am a Modern medicine woman and spiritual guide working mainly with Ceremonial Cacao, plants, breathwork and sound

Mitt uppdrag är att vägleda och ge dig de verktyg som behövs för att leva ett hälsosamt och balanserat liv fullt av energi och passion  med din egen kropp och naturen som ditt medicinskåp.

​Jag arbetar främst med ceremoniell kakao, ört- och växtmedicin, andningsarbete och ljud som helande och jag är glad att ta dig med på en resa för att hitta din egen medicin inom dig och för att överbrygga denna uråldriga visdom till ditt moderna liv.

Djupgående andningstekniker
Vad är transformerande andningsarbete?
Transformationellt andningsarbete är en holistisk metod som involverar en medveten och sammankopplad andningsteknik för att hjälpa till med fysisk, emotionell och andlig transformation. Denna specifika andningsteknik tar dig med på en resa som kommer att bjuda in dig att utforska djupet av ditt väsen och ansluta till den gudomliga essensen inom dig. Det är en mycket kraftfull metod som används för självutforskning, personligt växande och helande. Den transformerande andningstekniken hjälper också till att öka flödet av livskraftsenergi i kroppen, släppa känslomässiga blockeringar och skapa en känsla av balans och välbefinnande.
Du är din egen medicin och jag lovar dig, det fungerar verkligen!

Andningsarbete är en uråldrig healingmetod och det är ren medicin för din kropp och själ och med denna speciella teknik för andningsarbete kommer du att kunna uppleva en kraftfull förvandling på mycket kort tid när vi stänger av hjärnans frontallob och det ändlösa prat som pågår därinne. Med stöd av andningen slappnar sinnet av, du kommer att kunna ansluta till din kropp, du kommer att lära dig att lyssna med ett öppet hjärta och du kan koppla bort dina tankar och övervinna allt från missbruk, negativa loopar och mönster. Den här typen av andningsarbete låter dig också släppa starka känslor och gamla mönster och föreställningar som håller dig tillbaka från att leva ditt bästa liv någonsin.

Kakao ceremonier
Kakaoceremonis helande kraft skapar ett utrymme för självupptäckt, hjärtöppnande och inre helande. Förbered dig på att ge dig ut på en transformativ resa som kombinerar visdomen från ceremoniell kakao med den djupa helande kraften av andningsarbete och ljudläkning.

En kakaoceremoni är en helig och avsiktlig sammankomst där den högsta kvaliteten på ceremoniell kakao från Guatemala dricks som växtmedicin. Det är en djupt transformerande och hjärtöppnande upplevelse som kombinerar gamla traditioner, andliga metoder och de helande egenskaperna hos kakao. Genom energirening, intentioner, ritualer, förkroppsligade rörelser och transformerande andningsarbete kommer du att få kontakt med dig själv och de andra deltagarna på en djupare nivå och kakaoanden kommer att hjälpa till med ditt helande och inre transformation. Det är en kraftfull resa av kärlek, anslutning och personligt växande.

Den här ceremonin ser lite annorlunda ut varje gång beroende på årstid, plats, var vi befinner oss i måncykeln och beroende på eventuella speciella önskemål som du kan ha – Personliga ceremonier, olika högtider som födelsedagar, möhippor, barndop etc. är en vacker tid att samla dina vänner och familj för en mer medveten och hjärtöppnande sammankomst. Vilken fas du än befinner dig i ditt liv eller cykel kan vi skapa en vacker ceremoni för det. Varför inte samla dina kollegor för en ny typ av kick off eller för att släppa spänningar i gruppen och skapa ett mer förstående team.

Utbildningar
Jag erbjuder utbildningar i Ceremoniellt andningsarbete, örtmedicin, Ceremoniell kakao & lljudhealing – både online såväl som i min egen retreat The Wild Meadow i Oretorp i Skåne.

Välj att gå med i någon av mina kommande utbildningar ELLER boka en privat träning med mig anpassad efter dina behov.

Kontakta mig på info@ninamedicina.com för att lära dig mer

Nina Wiger
Medicinkvinna

I am a HERBALIST and GREEN WITCH from The Gaia School of Healing and School of The Sacred Wild.
I´ve also done the Herbal medicine program for women with the amazing herbalist, midwife and MD, Dr Aviva Romm.
I am a CERTIFIED HOLISTIC HEALTH COACH from IIN, and a 200 YTT AMBA WOMAN’S EMBODIMENT TEACHER, a BREATHWORK FACILITATOR and EDUCATOR and have trained with David Elliott.
I have a 100 hr certification from Sound Ceremony Academy as a SOUND CEREMONIALIST and I am trained in Sound Temple Training at Sounds of light residential mystery school.
I am a certified Emotional release practitioner with the Nasomo technique and I am trained in the trauma and tension release technique TRE.

Kontakt

Nina Medicina

Wild Meadow
Oretorpsvägen 333
295 94 Näsum

info@ninamedicina.com

www.ninamedicina.com

Galleri