Osteopatkliniken

Helhet och hälsa genom osteopatisk behandling, kraniosacralterapi, frekvensbehandling, laser, mobil

Osteopatbehandlingar

Vi osteopater har en mjuk metod och behandlingsform som utgår från att kroppen fungerar som en enhet. Grundprincipen för oss är att rörelseapparaten, cirkulationen och nervsystemet bildar en dynamisk enhet. När vi behandlar är målet att minska störningar i kroppen, för att på så vis återställa kroppens naturliga balans och självläkande förmåga. Osteopatisk behandling är därför bra även i förebyggande syfte.

Att bibehålla en god mekanisk funktion är viktigt för hälsan. Problem i skelettet kan påverka hälsan på olika sätt genom att cirkulationen rubbas eller att nerverna påverkas i olika kroppsdelar. Mekaniska problem kan alltså inte bara leda till värk i leder och muskler utan även till störningar i inre organen och deras funktioner. Osteopater arbetar för att återställa balansen och harmonin i hela kroppen.

Hälsa är inte bara att slippa sjukdomar eller smärta. Det är ett tillstånd av balans och harmoni i människans kropp och psyke. En frisk person bör kunna hantera t.ex. olyckor, infektioner eller känslomässig stress för att sedan bli helt återställda av sig själv. De flesta är inte fullt friska utan bär på effekter av händelser som drabbat dem i livet, och då fungerar inte den självläkande mekanismen som den skall.

En osteopat behandlar och lindrar en mängd olika åkommor. Exempel på behandlingsbara symptom är: rygg- och nackbesvär, ischias, huvudvärk, migrän, yrsel, andnings- och matsmältningsbesvär, premenstruella smärtor, sträckningar, muskel- och ledvärk, tennisarmbåge, förslitningsskador och stress.

Osteopatkliniken arbetar även med flera metoder, klicka på dem för mer info:

Om Ingela

Ingela har under sin karriär arbetat som Sadelmakare, Stallchef, Ridlärare och Ridskolechef innan hon sadlade om och utbildade sig till Osteopat

Hösten år 2001 påbörjade Ingela utbildningen till osteopat vid Skandinaviska osteopathögskolan i Göteborg.

Utbildningen var 5-årig och lästes på distans med föreläsningar och praktik både i Göteborg och i Maidstone, England.

För att bli diplomerad osteopat måste man också ta examen i basmedicin, en tvåårig utbildning som motsvarar läkarnas teoretiska allmänutbildning.

2006 examinerades Ingela till Diplomerad Osteopat och kan därmed sätta prefixet D.O. efter sitt namn.

Ingela behandlar både människor och djur.

Ingela Mauritsson
behandlar både djur och människor
Ingela Mauritsson D.O.

Aktuellt

🌷 Vårkampanj på Osteopatkliniken i Röetved! 🌷

Nu är det dags att välkomna våren med en frisk och rörlig kropp! För att fira vårens ankomst erbjuder jag en exklusiv kampanj för mina kära kunder, nya som gamla.

Boka två behandlingar och få den andra behandlingen till reducerat pris! (ord återbesökspris 765 kr, ditt kampanjpris är 565 kr)

Detta erbjudande gäller för bokningar gjorda före den 30 april. Passa på att ge din kropp den omsorg den förtjänar och njut av vårens friska vindar med ökad rörlighet och välbefinnande.

Boka redan idag för att ta del av detta fantastiska erbjudande! Märk bokningen VÅRKAMPANJ. Återbesöket bokar vi på plats efter första behandlingen.

www.osteopatkliniken.com (uppstår det problem vid bokning så kontakta mig 0708931420)

Välkommen till Osteopatkliniken – där din hälsa är i goda händer.

Kontakt

Osteopatkliniken i Röetved

Röetvedsvägen 127-38, 29196 Kristianstad
0708-931420

Kliniken finns i stugan rakt fram när ni kommer ner till gården. Tyvärr finns inget väntrum här heller ännu så vänta kvar i bilen tills det är din tur

Bokning

FB Osteopatkliniken

Mer info

Galleri