januari, 2019

17jan10:00 amBalansboll - OnlinekursHundfitness

more

Info

Balansbollsträning är ett roligt och nyttigt sätt att träna upp din hunds fysik.

Ni båda har kul tillsammans samtidigt som din hund får ut många fördelar av träningen. På ett skonsamt sätt tränar du upp din hunds muskulatur, kordination och stabilitet. Många övningar går att använda både i friskvård- och rehabiliteringssyfte. Träningsmetoden är kontrollerad, skonsam och ger hunden mental stimulans. Balansbollsträning kan ni träna i alla väder och det är ett utmärkt komplement till er andra träning

-En rolig träningsform att utöva tillsammans

På denna online kurs får du lära dig grunderna i balansbollsträning. Du får 8 olika grundövningar som sedan går att utveckla och öka svårighetsgraderna på. Vi går igenom hur du tränar säkert och effektivt för att få ut så mycket som möjligt av träningen. Du lär dig lägga upp egna träningsprogram och vilka övningar som tränar vad på hunden.

Du får tillgång till kursen i 12 veckor och var 4e vecka finns där ett nytt träningsprogram. Övningarna kommer som instruktionsfilmer och släpps några i veckan under de 4 första veckorna av kursen. Kursen hålls i en sluten Facebookgrupp, vilket betyder att du kan dela med dig så mycket eller lite du vill och ställa frågor under kursens gång.

Kursen passar alla hundar!

Erbjudande nu är 550kr ord.pris 700kr
För mer info och anmälan gå in på http://hundfitness.se/kurser/balansboll%20online.html

Tidpunkt

tor, 17 jan 2019 10:00

Plats

Hundfitness

Gamla vägen 73

Anordnas av

X