juli, 2018

26jul7:00 pm9:00 pmBlomsterseansCafé Kjuge på Kjugekull

more

Info

Café Kjuge välkomnar till en blomsterseans med medium Annevi den 26 juli! I biljettpriset ingår förutom blomsterseans en härlig fika på natursköna Café Kjuge.

I alla tider har människor använt olika metoder för att förstå sin omvärld, sitt liv och ibland sin framtid bättre, från att ha skådat in i eldens sken eller stjärnhimlen. Denna afton låter vi Kjugekulls vackra natur inspirera till en blomsterseans. Ett antal av gästerna kommer få möjlighet att välja en blomma som Annevi sedan använder som utgångspunkt för läsningarna. Precis som i en vanlig storseans sker det inför gruppen. Denna kväll kan innehålla mediumskap, intuitiv information och soul readings.

Under en seans finns det möjlighet för nära och kära i andevärlden att få säga de ord som de önskar förmedla. Annevi önskar dela med sig av den glädje, kärlek och trygghet som hon själv upplevt i sitt arbete med andra sidan.

Annevi har utbildat sig inom mediumskap på Arthur Findlay College och hos världskända mediumet Tony Stockwells Soul Space Centre i London. Annevi ger privatsittningar, håller storseanser samt undervisar och föreläser om mediumskap och andlighet.

Torsdagen den 26 juli 2018, kl 19-21 på Café Kjuge
Biljettpris: Storseans och härlig fika för 300 kr.
Betalning via: Swish: 123-3120417 eller bankgiro nr: 5262-4335.
Anmälan är giltig när inbetalning har gjorts. Kom ihåg att uppge ditt namn vid inbetalning!
Vid frågor, kontakta: cafekjuge@telia.com eller 0705-21 42 78

Genom att välja att närvara på denna seans, så accepterar du att du är villig att vara del av ett andligt, medialt och intuitivt experiment och att du genom att delta vet att det är det huvudsakliga skälet att delta på denna seans. Vänligen observera att alla i publiken inte kommer att få ett meddelande. Åldersgräns 18 år.

Tidpunkt

tor, 26 jul 2018 19:00 - tor, 26 jul 2018 21:00

Plats

Café Kjuge

Kjugekullsvägen 51

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

X