november, 2020

18nov6:00 pm9:00 pmEtt halvfransk band - musikalisk dialogBrunnen i Arkelstorp

more

Info

En musikalisk dialog om livet och kärlekens möjligheter.

Vad finns det för likhet mellan Skåne och Flandern? Eller Malmö och Paris? Syskonen Caroline och Harald Leander har franskt påbrå och sammanstrålar i duon Ett Halvfranskt Band. Konserten är i form av en musikalisk dialog om livets och kärlekens möjligheter och omöjligheter med fransk chanson, svenska och amerikanska favoriter samt eget material på repertoaren. Ett Halvfranskt Band kan rymma mycket mellan pärmarna!

Harald Leander är skådespelare, ofta med musikaliska förtecken. En något rastlös frilansare som växlar mellan arenorna barnteater, scenkonst för seniorer och in emellan lite varietékonst som ger vardagen magi.

Caroline Leander är pianist och sångerska. Pianot är hennes äldsta vän och i sällskap med det spelar hon allt sedan 80-talet på alla upptänkliga ställen.

Speltid: 1 timme 20 minuter I Arkelstorp bjuds vi på kaffe/te och hembakat som serveras från kl.18.00.
I samarbete med Oppmanna-Vånga Bygdegårdsförening.
Teaterföreningens kontor bemannas av Jan, Lena, Matilda och Ann. Kontakta oss gärna, om du har några frågor och funderingar.

Mail: kristianstad.tf@riksteatern.se Telefon: 044-125820

 

Välkomna till en härlig berättarföreställning om ett långt teaterliv, fylld av anekdoter och dråpligheter från både filmen, teatern och ur verkliga livet!
Biljett pris 190 kr.

Plats Arkelstorp Brunnen

 

Arr Kristianstads Teaterförening 044-125820.

 

Tidpunkt

ons, 18 nov 2020 18:00 - ons, 18 nov 2020 21:00

Plats

Brunnen i Arkelstorp

Hallabodavägen 11

X