april, 2022

05apr1:30 pmFöreläsning PopretorikBreanäs Hotell

more

Info

Föreläsning Popretorik

Vi är superglada att få välkomna er till en föreläsning med Kjell Dahlin, en fil kand. i retorik, författare och föreläsare.
Missa inte detta!

”Du är grym och det behövs FLER som du, som påtalar vikten av kommunikation, glädje, nyfikenhet- och ENAGEMANG emellan kolleger, medmänniskor -ja, alla!!!
Du är genuint viktig för alla i näringslivet och även privat.”
– Karin Nordenhem. Dagens Industri.

Kjell har sedan 30 år arbetat med kommunikations- och attitydfrågor inom näringslivet. Med en bred bakgrund från områdena service, försäljning, ledarskap, marknadsföring och HR har Kjell Dahlin många erfarenheter att ösa ur.
Sedan hans bok ”Popretorik-upplevelsekommunikation som övertygar” vann ett hedersomnämnande i tävlingen ”Årets Ledarbok” har hans dagar alltmer fyllts av föreläsningar och workshops inom de ämnen som ligger honom varmast om hjärtat; kundbemötande, Storytelling, attityder, arbetsglädje, service och upplevelsekommunikation. Böckerna ”Attitydbarometern” och ”Du är en storyteller – vare sig du vill eller inte!” har nominerat honom till priser i båda ledarskap och HR.

Några av Kjells nöjda kunder är NCC, Systembolaget, Know IT, Värnamo kommun, Ryds Glas, Håbo Kommun, PostNord AB, Preem AB, Halebop, Cisco, Vellinge Kommun mfl, mfl. 

”Kjell har hjälpt oss på ett enkelt och humoristiskt sätt förstå att mycket av varumärkesbyggandet sker genom ord och handling i vardagen”
B-G Perlström VD Know IT, Dalarna 

”Kjells budskap handlar om insikten att vi i framtiden inte säljer produkter eller tjänster, utan känslor!
Hör föreläsningen och agera!”
Barbro Ronnedahl, Manager Custom Sales Viasat

”Har hört idel lovord om föreläsningen idag! Och det var väldigt kul att hälsa på alla i morse Är säker på att du har satt spår och gjort avtryck som kommer att leva kvar länge!”
Ewa Björnfoth, Förskolechef Nyköping

 

 

Föreläsningen vänder sig både till företag och dig som privatperson.
Pris: 345 kr/biljett
Vid köp av 10 – 19 biljetter: 325 kr/biljett
Vid köp av 20 biljetter eller fler: 295 kr/biljett

Lunch serveras i restaurangen
kl 11,30 – 13,00. Boka bord vid anmälan.

Pris: 149 kr inkl bordsvatten.

Mer info och bokning

Välkomna!

Tidpunkt

tis, 05 apr 2022 13:30

Plats

Breanäs Hotell

Breanäs 3060

X