maj, 2018

19may10:00 am12:00 pmNaturens Medicin - ÖrtmedicinföreläsningCafé Kjuge Kjugekull

more

Info

Naturens apotek – örtmedicinföreläsning med Elisabeth Antonson

Intresset för växters läkande egenskaper bara fortsätter att öka. Att använda sig av medicinalväxter för att läka och förebygga sjukdomstillstånd är gammal kunskap med många tusen år på nacken, och användandet av medicinalväxter är fortfarande den dominerande läkekonsten i många länder.
På den här föreläsningen får du en kort bakgrund till örtmedicinen, samt hur du själv kan ge dig ut i naturen och på ett enkelt sätt bygga upp ett eget husapotek. Du tipsas också om vilka örter som kan vara bra att börja med.

Lördagen den 19 maj kl. 10 kommer Elisabeth Antonson till Café Kjuge och föreläser om vad vi behöver tänka på när vi plockar örter och hur vi tillreder dem samt berättar om några av Sveriges vanligaste läkeörter som finns i våra trädgårdar och i skog och mark. Vi smakar också på ett par örter. (Visst material ingår, men ta gärna med papper och penna.)

Plats: Café Kjuge
Tid: lördag 19 april kl. 10-12.00
Pris: 300 kronor, enklare fika ingår (meddela eventuella allergier)
Anmälan sker till Café Kjuge senast fredag 18 maj.

Anmälan: (följ de 3stegen)

1.
Betala in på antingen
swish 123–3120417 eller
bg: 5262–4335.

2.
Mejla namn på de betalande samt datumet på de eventet du betalat in till.

3.
Du får en bekräftelse =
KLART= ANMÄLD

Anmälan är bindande.

Föreläsare är Elisabeth Antonson, som jobbar med föreläsningar, healing samt örtmedicin, även kallat fytoterapi. Hon är utbildad Reiki Master, Angelic Reiki® Master Teacher, ört- och näringsterapeut och gymnasielärare. Elisabeth brinner för att hjälpa människor till självläkning och använder sig av ett holistiskt synsätt i mötet med människan där tankar, beteendemönster, miljö och näring är oerhört betydelsefulla. I centrum står viljan att hela orsaken till en obalans, för att på så sätt kunna läka ut sjukdomar eller symptom från grunden

Varmt välkommen!

Tidpunkt

lör, 19 may 2018 10:00 - lör, 19 may 2018 12:00

Plats

Café Kjuge

Kjugekullsvägen 51

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

X