september, 2021

18sep4:00 pmSkördefest för omställareKulturhuset i Oppmanna, Oppmannavägen 241-7

more

Info

Är du intresserad av att ställa om till ett mer hållbart samhälle och minskade klimatförändringar? Och är du sugen på att dela denna strävan tillsammans med andra i ditt närområde? Har du bra omställningsidéer som du vill prova?
Oppmanna Vånga Omställningsnätverk bjuder in till höstfest för omställare i vår trakt! Vi träffas den 18:e september kl 16 i det gamla missionshuset i Oppmanna för att dela tankar, byta grödor och umgås med varandra.
Bygdens skogar och jordar dignar. Bara orken, lusten och livets måsten står i vägen från att hamstra in i ditt skafferi. Inte så bara! Men kanske du samlat på dig något mer än du behöver? Om du har mer av något än du vill ha, ta då med dig ditt överskott, som råvara eller i förädlad form. Klockan 16 börjar vi med SwapShop där vi som vill byter sommarens grödor med varandra. Alla är välkomna kl 16, för byteshandel eller för att påbörja samtal och lek!
De som önskar stannar kvar och äter tillsammans, så får vi ser när kvällen slutar! Ta med dig en vegansk rätt till knytkalaset.
Varmt välkommen!
PS. Det finns fortfarande ett virus. Stanna hemma om du är sjuk, tänk på handhygien & avstånd. Maxantal personer 50 personer i nuläget.
Oppmanna Vånga Omställningsnätverk [OVO] är ett lokalt nätverk som strävar efter en ökad grad av social, ekologisk och ekonomisk hållbarhet. Nätverkets syfte är att stödja, underlätta för och uppmuntra folk som väljer att bo på landsbygden i vårt närområde att ställa om till en mer hållbar livsstil. Genom nätverket har vi olika former av samarbeten och utbyten samt delar kunskap och bidrar till att stärka ett lokalt socialt sammanhang. Vi strävar efter att förenkla samägande, delning, återbruk, självhushållning och gemensamt odlande. Skriv ett PM om du vill veta mer, eller så berättar vi mer på festen. Omställningen tar formen efter våra intressen och vårt engagemang!

Tidpunkt

lör, 18 sep 2021 16:00

Plats

Oppmanna Kulturhus

Oppmannavägen 241

© Copyright - Sjöriket Skåne
X