januari, 2021

This is a repeating event

09jan12:00 pm3:00 pmUtemys i BreanäsBreanäs Hotell

more

Info

Vårt utemys blev en succé!

Vi har därför beslutat oss för att fortsätta hålla öppet vår kiosk och uteservering under januari, februari och mars. Med tända granar ( i alla fall under januari), vedkorgar som eldas i och tält (öppna utan väggar) så att ni kan sitta under tak.

Nyhet för 2021 är att vi även har utekök för tillagning av lunch. Varje lördag och söndag serveras två luncher att välja på och varje helg byter vi rätter. Vi har köpt in fler tält, så man kan sitta tillsammans på “sin egen” plats. (dessa kommer på plats först helgen 16-17 januari). Tälten kommer att vara utan väggar, så det är kläder efter väder som gäller!

Så nu kan ni som familj, grannar, vänner och bekanta ta en promenad och umgås utomhus samtidigt som ni håller distans till varandra och få avsluta på ett riktigt mysigt sätt med en god fika, äta grillad viltkorv med bröd eller en för dagen utvald lunch. (Utbudet kommer att variera)
Vi serverar varm choklad, glühvein och lumumba för den som vill värma sig efter promenaden, glögg (både alkoholfri och vinglögg).

Våra vandringsslingor är 2 samt 3,4 km och delar är handikappanpassade så ni har möjlighet att gå både med barnvagn och ha med rullstolar/rullatorer.

Tänk på att även om vi är utomhus, gäller fortfarande att inte träffas för många. Så kom gärna flera gånger med mindre antal kompisar/vänner/grannar istället för att samla många vid ett och samma tillfälle. Självklart gäller samma tanke som alltid: Våra toaletter kommer att vara tillgängliga för att använda och tvätta händerna på, handsprit står framme för alla att använda och är du sjuk, vänta tills du är frisk igen innan du kommer!

Mer info

Välkomna!

Tidpunkt

lör, 09 jan 2021 12:00 - lör, 09 jan 2021 15:00

Plats

Breanäs Hotell

Breanäs 3060

Future Event Times in this Repeating Event Series

januari 10, 2021 12:00 pm

X